pühapäev, 17. september 2017

Huvihariduse mess 15.09.2017.a. Põltsamaa kultuurikeskuses

Huvihariduse mess toimus Põltsamaal esmakordselt. Osalema olid oodatud  Põltsamaa ja ümberkaudsete koolide ning  huvikeskuste - õpetajad, juhendajad, lapsed, lapsevanemad.
Meie kooli olid esindamas Maarja Kask ja Mariin Sirk. Väga palju huvilisi oli uudistamas kuidas saab ise valmistada falmentide abil 3-D pliiatsiga esemeid. Laua juures oli pidevalt järjekord, paljud lapsed soovisid proovida 3-D pliiatsiga midagi joonistada. Lapsed kes 3 -D pliiatsiga proovisid midagi joonistada  pidid suure hoolega pliitsit juhtima, kõrvalt vaadates tundus esemete tegemine lihtne, aga ise tegema hakates ei tulnudki kohe soovitud ese välja selline nagu oli loodetud. Iga hobi ja huvialaga tegelemine nõuab pühendumist.
Lastele pakuti messil väga palju võimalusi veeta enda vaba aega huvitavalt. Kõik, kes soovisid leida endale huvitavat ja harivat tegevust  peale koolipäeva selle ka soovi korral kindlasti leidsid. Meie koolist olid lapsed laval külastajatele tantsimas ja ka pilli mängimas. Oli tore ja meeldejääv mess. Aitäh korraldajatele!

Huvihariduse messil osaleja ja esineja Anel Volmer 5.a. klass













Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar